Extrem de generos cu moldovenii, președintele Rusiei a anunțat că le oferă tuturor doritorilor mai multe puteovci gratuite în Siberia. Moldovenii pot lua puteovcele prin intermediului celebrei companii turistice Dodon Tur, deținută sută la sută de Kremlin Tur. Ofertă turistică este imposibil de refuzat. Reprezentanții Kremlin Tur vor ca moldovenii să redescopere frumusețile Rusiei ca în epoca stalinistă. Așa că compania Dodon Tur va lansa oferta de vacanță numită ”Gulag”.

”Mii de moldoveni vor primi o putiovkă gratuită în Siberia. Pentru asta nu trebuie să facă mai nimic. Important este să nu meargă la vot, la protest, să se teamă de 30 de mii de emigranți. Astfel o să ne dăm seama că moldovenilor le place campania noastră, o să purcedem la fapte. Vom selecta norocoșii moldoveni și le vom oferi putiovkă absaliutna besplatnaia în Siberia oferta este ”, a declarat directorul general al companiei Kremlin Tur, Vladimir Putin.

Moldovenii care vor câștiga puteovcele gratuite vor pleca chiar din această iarnă.

Reprezentanții Dodon Tur au stabilit criteriile după care vor selecta câștigătorii. Toți cei care critică Rusia, toți cei care nu sunt de acord cu anexarea Crimeei vor fi adunați frumos, încărcați în tren și trimiși în Rusia pentru a se convinge cu ochii lor cât de primitoare este Mama Rusie. Evident, transportul cu trenul de vite va fi gratuit pentru ”norocoși”. Ca să nu se plictisească în Rusia, turiștii moldoveni vor fi rugați foarte frumos să taie copaci, să sape șantiere și să lucreze în mine.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Putin-Parada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Putin-Parada-copy-300x300.jpgadminInternațional
Extrem de generos cu moldovenii, președintele Rusiei a anunțat că le oferă tuturor doritorilor mai multe puteovci gratuite în Siberia. Moldovenii pot lua puteovcele prin intermediului celebrei companii turistice Dodon Tur, deținută sută la sută de Kremlin Tur. Ofertă turistică este imposibil de refuzat. Reprezentanții Kremlin Tur vor ca...

Comentează