Sofia Rotaru s-a supărat rău pe Moldova, dar mai ales pe activiștii civici din țara noastră. Renumita cântăreață de la Moscova este atât de cătrănită, că a declarat că nu mai vrea să calce pe pământ strămoșesc. Ba mai mult, Sofia Rotaru este gata să renunțe la cetățenia moldovenească după ce fiica sa, Dianna Rotaru, a fost amendată de poliție pentru că a parcat greșit.

”Nifiga sebe. Eu nu înțeleg de ce trebuie să o aresteze CNA-ul pe Diannushca că a parcat greșit. Ea are voie să parcheze oriunde. Doar este Dianna Rotaru. Dacă vrea, poate să parcheze și sub Arcada de Triumf, care este problema? Dacă vrea, poate să-l dea la o parte pe Steopa Velikii și să-și pună mașina în locul lui. Care e problema? Este atâta invidie în Chișinău, de îți curge siliconul. Pur și simplu o să renunț la cetățenia moldovenească în semn de protest”, a declarat celebra Sofia Rotaru în peredacha Pusti Hămăiat.

Fiica Sofiei Rotaru dezminte însă informația că ar fi fiica Sofiei Rotaru. Dianna Rotaru povestește că este fiica lui Donald Trump. Totuși, chiar dacă nu este fiica sa, Sofia Rotaru i-a cerut lui Plahotniuc să nu o mai obijduiască pe Dianna Rotrampu. Sofia Rotaru, nemama Diannei Rotaru a avertizat că nu va mai cânta în viitorii 150 de ani în Moldova dacă nefiica sa va fi amendată că parchează ca poola.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Dianna-Rotaru-Parcată-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Dianna-Rotaru-Parcată-copy-300x300.jpgadminSocial
Sofia Rotaru s-a supărat rău pe Moldova, dar mai ales pe activiștii civici din țara noastră. Renumita cântăreață de la Moscova este atât de cătrănită, că a declarat că nu mai vrea să calce pe pământ strămoșesc. Ba mai mult, Sofia Rotaru este gata să renunțe la cetățenia moldovenească...

Comentează