Moldova pierde cetățenii pe bandă rulantă. Oamenii nu doar fug din țara noastră, ci renunță și la cetățenie. Potrivit statisticii, de când Dodon a devenit prezik, sute de mii de moldoveni au renunțat la cetățenia noastră. Asta pentru că străinii râdeau de ei când au aflat că Dodon este prezikul țării.

”Blea, ne-am zaibit să râdă toată lumea de noi. Ne ascundem cât putem că suntem moldoveni, dar până la urmă se află. Unii fug de rușine și își pierd locul de muncă. Nu știu dacă știți, dar la Etalea este rușine să ai prezik porc. Așa că mai bine renunțatăm noi la cetățenie”, a declarat Leonea Iaibu, fost cetățean moldovean.

Igor Dodon a dat asigurări că nu este nicio problemă dacă moldovenii nu mai vor să fie moldoveni. Acesta promite că va pune în locul moldovenilor plecați emigranți sirieni: ”am adus deja 30 de mii de sirieni, oricând po să aduc și alții, nie ni-i pofig dacă moldovenii nu mă vor, în schimb eu îi vreau pre ei!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Porc-Juramant-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Porc-Juramant-copy-300x300.jpgadminPolitic
Moldova pierde cetățenii pe bandă rulantă. Oamenii nu doar fug din țara noastră, ci renunță și la cetățenie. Potrivit statisticii, de când Dodon a devenit prezik, sute de mii de moldoveni au renunțat la cetățenia noastră. Asta pentru că străinii râdeau de ei când au aflat că Dodon este...

Comentează