Katalina Rusu Porsche Plahotniuc Dacia copy

De Paștele Blajinilor și oligarhii moldoveni sunt parcă mai buni la suflet. Potrivit Publika TV, un oligarh cunoscut de la Chișinău, care a dorit să-și păstreze anonimatul i-a dăruit unei tinere un Porsche de sufletul Moldovei. Cea care a primit Porschele l-a pupat și a zis cum se spune de regulă în cimitir: ”bodaproste, Domnului… Plaha!”

”Am văzut-o pe fetișcană cam dezbrăcată, fusta era atât de scurtă că i se vedeau bucile. Mi-am dat seama că este foarte săracă. Mi s-a făcut milă de ea când am văzut-o că are grijă de un moș de 80 de ani. Am zis că ei merită ajutați, doar nu vor circula cu rutiera să râdă toți de cât de săraci sunt. Așa că le-am dat Porschele acesta. Să fie de sufletul Moldovei, Dumnezeu să o ierte”, a declarat misteriosul oligarh.

Nu este singurul cadou pe care misteriosul oligarh l-a făcut fetei. Dacă aceasta nu o să mai aibă unde să doarmă după ce bunicul ei o să-și găsească altă nepoată, cunoscutul oligarh i-a propus să vină să stea la el în hotel. O să-i pregătească o cameră specială, unde au fost montate multe camere video. Gestul uman al oligarhului a fost umbrit de deputați. În loc să facă donații de Paștele Blajinilor, aceștia au furat, ca de obicei, tot ce au găsit mai de preț prin cimitire.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Katalina-Rusu-Porsche-Plahotniuc-Dacia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Katalina-Rusu-Porsche-Plahotniuc-Dacia-copy-300x300.jpgadminSocial
De Paștele Blajinilor și oligarhii moldoveni sunt parcă mai buni la suflet. Potrivit Publika TV, un oligarh cunoscut de la Chișinău, care a dorit să-și păstreze anonimatul i-a dăruit unei tinere un Porsche de sufletul Moldovei. Cea care a primit Porschele l-a pupat și a zis cum se spune...

Comentează