SRL Mitropolia Moldovei a declarat război îmbrăcămintei sexy din Cimitire. Directorul General al companiei a anunțat un Dress Code pentru fetele care au dorit să intră în cimitire în acest an. Noile reguli vestimentare au fost aplicate moldovencelor care au ajuns la Răposat Party.

”Vrem decență. Fără fuste de un milimetru. Obligatoriu, fusta trebuie să acopere bucile. Fără sfârcuri pe afară. Decolteul să etaleze doar parțial sânii. Dar cel mai important, fetele fără sutien și în bluze din setocică vor primi biuzgalter la intrarea în cimitire. Le vor ridica de la preoții noștri special instalați la porțile cimitirelor din toată țara. La plecarea din cimitir, domnișoarele vor fi rugate să lase sutienul la poartă, de unde l-o luat”, a subliniat Valodea, managerului SRL Mitropolia Moldovei.

Pentru a fi acceptate în cimitire, fetele au trecut printr-un face control, exact ca în cluburile din Chișinău. De altfel, preoții au fost asistați și de paznicii de la Cocos. Potrivit fețelor bisericești, Dress Code-ul este o necesitate pentru a nu sustrage atenția preoților care săvârșesc slujbe religioase pe la morminte. Doamnele și domnișoarele care nu au respectat noile reguli nu au fost lăsate să intre la petrecerile din cimitire. Cele care au pătruns fraudulos, au plătit o amendă de 100 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Miss-Tintirim-chiloti.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Miss-Tintirim-chiloti-300x300.jpgadminSocial
SRL Mitropolia Moldovei a declarat război îmbrăcămintei sexy din Cimitire. Directorul General al companiei a anunțat un Dress Code pentru fetele care au dorit să intră în cimitire în acest an. Noile reguli vestimentare au fost aplicate moldovencelor care au ajuns la Răposat Party. ”Vrem decență. Fără fuste de un...

Comentează