După ce a adus Focul Haric, Igor Dodon promite că de Paștele Blajinilor va aduce la Chișinău moaștele lui Lenin. Moldovenii pot fi fericiți că au un asemenea președinte și ar trebui să înceteze să-l numească prezervativ sau gandon. Igor Dodon se laudă ca a reușit să-l convingă chiar pe Vladimir Putin să aducă în Moldova moaștele lui Lenin.

Desigur, moaștele vor putea fi vizitate de orice moldoveani. Trupul neînsuflețit al lui Lenin va fi depus în catedrală, unde mitropolitul va ține și o slujbă de rugăciune.

”Lenin o murit, dar treaba lui este jie. Numai eu știu cât de greu mi-a fost să-l conving pe Putin să-mi dea și mie puțin moaștele lui Lenin. De la atâta convingere, am făcut julituri pe genunchi. Toți doritorii care m-au votat vor putea veni să vadă moaștele lui Lenin pe 31 februarie în Catedrală. Desigur, să nu uite să doneze pentru că Mitropolitul are nevoie, săracul, de un BMW nou”, a declarat Igor Dodon.

Ideea de aducere a moaștelor lui Lenin la Chișinău are și părțile proaste. Ca să le apere de eventual tâlhari sau teroriști, de paza moaștelor se va ocupa armata a 14. Aceștia vor ocupa Moldova toată începând cu data de 1 iunie și vor refuza să mai plece, așa cum fac, de regulă, trupele rusești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Igor-Dodon-Lenin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Igor-Dodon-Lenin-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce a adus Focul Haric, Igor Dodon promite că de Paștele Blajinilor va aduce la Chișinău moaștele lui Lenin. Moldovenii pot fi fericiți că au un asemenea președinte și ar trebui să înceteze să-l numească prezervativ sau gandon. Igor Dodon se laudă ca a reușit să-l convingă chiar...

Comentează