Nicolae Timofti doarme copy

Președintele Nicolae Timofti a primit ca cadou de Moș Nicolae un nou număr de telefon mobil. Acesta este 069.69.69.69. Potrivit purtătorului de cuvânt al președinției, prea multă lume știa numărul vechi și îl sunau aiurea doar ca să-și bată joc de săracul președinte Nick’O’Laye Team Off Tea.

”Mă sunau unii la miezul nopții și făceau ca rața mută. Vă dați seama ce bătaie de joc? Alții sunau doar ca să se prikălească. Este adevărat, din când în când mă suna Mihail Saakashvili, Putin, Obama, oameni serioși. Vorbeam câte o jumătate de oră la telefon cu fiecare lider de stat. Le dădeam povețe, unde și cum e mai bine să facă. Din păcate, de când mi-am schimbat numărul nu mă sună nici măcar Lukashenko”, a spus dezamăgit președintele Republicii Maldive, Nick’O’Laye Team Off Tea.

Partea bună – acum nimeni nu-l mai sună ca asă imite rața mută. Așa că președintele Republicii Maldive poate dormi liniștit în fiecare noapte. Există o problemă, Nick’O’Laye Team Off Tea nu-și ține minte numărul de telefon mobil. De fiecare dată când îl cere cineva, președindele le spune clar că a avut, dar nu știe ce a avut.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Nicolae-Timofti-doarme-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Nicolae-Timofti-doarme-copy-300x300.jpgadminSocial
Președintele Nicolae Timofti a primit ca cadou de Moș Nicolae un nou număr de telefon mobil. Acesta este 069.69.69.69. Potrivit purtătorului de cuvânt al președinției, prea multă lume știa numărul vechi și îl sunau aiurea doar ca să-și bată joc de săracul președinte Nick'O'Laye Team Off Tea. ”Mă sunau unii...

Comentează