Igor Dodon este din această seară mai bogat cu un milion de lei. Prezikul Moldovei a decis ca de Halloween să se costumeze în cel mai bogat moldovan din Moldova. Nu, nu este vorba de Vlad Plahotniuc, cum ați vrea să credeți. Este vorba de mitropolitul Vladimir.

”Am decis să ies cu colinda de Halloween îmbrăcat în mitropăritul Valodea, iar lucrurile s-au întors cât se poate de bine. M-am dus direct la tovarășul Vladimir Putin, iar aista mi-o cadonat multe cadouri. Caroce, am reușit să mă navaresc cu mulți bani. Chiar și de la patriarhul Kirill am primit multă kapustă. În total, am câștigat un milion de lei”, a declarat prezikul Dodon.

La întoarcerea în țară, Igor Dodon va fi suspendat pentru câteva secunde de Plahotniuc, iar în timpul imponderabilității, oligarhul miliardar îi va luat acești bani prezikului. Între timp, mitropolitul Vladimir a anunțat că vrea să-l canonizece pe Vlad Plahotniuc. Cu cât mai repede, cu atât mai bine… pentru Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Mitropolit-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Mitropolit-Dodon-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Igor Dodon este din această seară mai bogat cu un milion de lei. Prezikul Moldovei a decis ca de Halloween să se costumeze în cel mai bogat moldovan din Moldova. Nu, nu este vorba de Vlad Plahotniuc, cum ați vrea să credeți. Este vorba de mitropolitul Vladimir. ”Am decis să...

Comentează