Igor Dodon s-a trezit noaptea trecută în lacrimi și plin de sudoare. A sărit din pat, s-a dus la frigider și a început să arunce toată mâncarea de acolo la gunoi. Imediat au sărit cei 30 de mii de sirieni să-l întrebe ce s-a întâmplat, de ce aruncă mâncarea? În Siria și în Moldova e foamete, iar prezikul aruncă mâncarea.

”Uăi, migranților sirieni. Caneshno, eu sunt fericit că m-ați ajutat să ajung prezik. Voi, transnistrenii și Plaha, dar lăsați-mă în pace. Am visat ceva foarte urât. Se făcea că eram porc și mă numeam în continuare Dodon. S-a făcut iarna, eu mâncam, mâncam foarte mult și au venit țăranii cu furci, coase, cuțite, hârlețe. Voiau să mă taie și să mă mânânce de Crăciun. Eu le strigam, hriu, hriu, ya vash prezik. Dar ei urlau fără să mă audă, vrem să mâncăm, ne este foame. Vă închipuiți, am 100 de kile jivoi ves. Trebuie de urgență să slăbesc ca să nu mă mănânce moldovenii de Crăciun”, le-a spus Igor Dodon celor 30 de mii de sirieni care aveau ochii în lacrimi.

Sirienii l-au anunțat pe Igor Dodon că ei nu mănâncă porci, așa că el poate fi în siguranță în preajma lor. În schimb, moldovenii abia așteaptă Crăciunul să taie Dodonul din coștireață. Ca să nu atenteze nimeni la viața lui Dodon, acesta a anunțat că pe perioada sărbătorilor de iarnă va emigra în Iran unde este cald și nu se mănâncă porci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Gras-Plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Gras-Plaja-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon s-a trezit noaptea trecută în lacrimi și plin de sudoare. A sărit din pat, s-a dus la frigider și a început să arunce toată mâncarea de acolo la gunoi. Imediat au sărit cei 30 de mii de sirieni să-l întrebe ce s-a întâmplat, de ce aruncă mâncarea?...

Comentează