Igor Dodon a luat o măsură disperată, speriat că toți deputații săi vor să fugă la Vlad Plahotniuc pentru o sumă frumușică. Prezikul nostru mult iubit i-a dus pe toți pe muntele Athos. Acolo i-a pus pe toți să se roage la sfântul Putin să le ierte gândurile necurate de a se vinde lui Vlad Plahotniuc.

“Pe muntele Athos nu au voie fumei. Am avut o problemă cu Greceanâi, dar i-am dat o cămeșă albă, niște pantaloni negri, o borsetkă, pantofi cu vârful ascuțit și nimeni nu și-a dat seama că e fumeie. I-am închis acolo în chilii și le-am zis călugărilor să aibă grijă sa nu fugă cumva la Plaha pentru că vreau să-i vând eu”, a declarat prezikul Moldovei.

Igor Dodon le-a dat deputaților săi să învețe și o rugăciune pentru a putea scăpa de ispita milioanelor lui Plahotniuc. Iată rugăciunea:

“Cred întru unul Stăpân, Dodon Suspendatu,
Prezikul Sadovei și al Moldovei, sirienilor si transnistrenilor.
Și întru Unul Domn Putin, Șeful lui Dodon,
Unul-Țar, Carele în Rusia s-a născut și o va conduce în vecii vecilor. 
Lumină din Lumină,
Stăpân adevarat al unui Dandon adevarat!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/img_2333.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/img_2333-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon a luat o măsură disperată, speriat că toți deputații săi vor să fugă la Vlad Plahotniuc pentru o sumă frumușică. Prezikul nostru mult iubit i-a dus pe toți pe muntele Athos. Acolo i-a pus pe toți să se roage la sfântul Putin să le ierte gândurile necurate...

Comentează