Igor Dodon este extrem de speriat de suspendare. Prezikul a făcut o băliguță mică și, la fel ca Renato Usatîi, a fugit în Moscova. Acolo s-a dus direct la Putin ca să se plângă. Asta după ce aseară, Publika WC a pus pe post un reportaj în care Vlad Plahotniuc povestea cum îl va suspenda pe un porc.

”Treaba cu suspendarea este foarte simplă. Un porc îl iei și îl suspenzi cât ai zice șoric. Dacă l-am suspendat eu pe Filat pe vreo câțiva ani, credeți că mă încurc la Dandon. Iaca și Renato stă suspendat la Moscova. Pe Shor l-am suspendat la Shorhei. Pe Chirtoacă l-am suspendat la referendum. Pe toți îi suspend. Puteți de astăzi să nu-mi mai ziceți Coordonatorul, ci Vlad Suspendatorul”, a declarat Vlad Suspendatorul.

Igor Dodon a pus deja pe facebook un video în care stă în genunchi în fața lui Putin și se plânge că este suspendat: ”mi-e hriunova, mi-e tare hriunova în Moldova. M-au amenințat chiar că mă lasă și fără cetățenia românească”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Plahotniuc-Dodon-Porci-spanzurati-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Plahotniuc-Dodon-Porci-spanzurati-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon este extrem de speriat de suspendare. Prezikul a făcut o băliguță mică și, la fel ca Renato Usatîi, a fugit în Moscova. Acolo s-a dus direct la Putin ca să se plângă. Asta după ce aseară, Publika WC a pus pe post un reportaj în care Vlad...

Comentează