Coordonatorul Moldovei a reușit să bage frica în toți politicienii din Moldova cu casetele sale. Un politician a recunoscut de curând pe Facebook că îi este frică să se apropie de o femeie mai mult de 2 metri ca să nu apară vreo cameră ascunsă a lui Plahotniuc. Așa că politicianul, pur și simplu, nu mai face sex de 2 ani.

”Mă abțin cum pot, nu mă apropii nici de nevasta mea, nu mai zic de fetele cu cea mai veche meserie, le ocolesc la 10 kilometri. Știu că Plahotniuc are camere peste tot și este suficient să mă bag în pat cu o femeie că hop și el cu filmatul. Ideea aceasta mă obsedează și până când Plahotniuc va fi în libertate, eu nu fac sex. Abstinență totală, ca la mănăstire”, a declarat Leonea Iaibu, cunoscut politician din Moldova.

Pentru că nu s-a mai atins de ea de 2 ani, soția politicianului îl bănuiește că a intrat în Partidul Socialiștilor, adică umblă na leva. Gestul său de a nu face sex l-a supărat pe Plahotniuc care vrea să-l dea la CNA pentru că se opune metodelor sale de șantaj.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-Desktop-Chirtoaa-copy-1024x578.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-Desktop-Chirtoaa-copy-300x300.jpgadminPolitic
Coordonatorul Moldovei a reușit să bage frica în toți politicienii din Moldova cu casetele sale. Un politician a recunoscut de curând pe Facebook că îi este frică să se apropie de o femeie mai mult de 2 metri ca să nu apară vreo cameră ascunsă a lui Plahotniuc. Așa...

Comentează