Filat retinut de CNA copy

Cele 5000 de rude ale lui Vlad Filat au făcut cozi ieri și azi la Serviciile de Stare Civilă pentru a renunța la numele de familie. Asta după ce procurorii CNA au arestat de curând două rude ale sale, un nepot și un cumnat. Iar ca lucrurile să fie și mai proaste, chiar și rudele cele mai apropiate au anunțat că Vlad Filat le este complet străin.

”Eu nu-i sunt mamă. Au venit niște băieți la mine și m-o întrebat de omul ista. Apoi, eu îl știu doar de la televizor, că dădea pensia la bătrâni ca mine. Pe spatele la băietanii care o venit să mă întrebe de Vlad Filat era scris SNA. Nu știu ce înseamnă asta SNA, dar atâta îmi trebuie să mă duc la bătrânețe la răcoare. Nu-l cunosc și gata”, a declarat presupusa mamă a lui Vlad Filat.

Deși până acum i-a păstrat numele de familie, Sanda Filat, fosta soție a fostului premier, a decis în sfârșit să renunțe la numele care a făcut-o celebră. Iar pentru că lovitura să fie și mai dură pentru Vlad Filat, cele mai multe rude care nu-l recunosc de neam, au anunțat că și-au ales numele de familie Plahotniuc. ”Plahotniuc este un nume de om puternic, un nume bogat, plin de viitor și, cel mai important, un nume care nu inspiră răcoare”, a declarat presupusul frate al lui Vlad Filat, Anton Plahotniuc.

De frică să nu fie arestate, rudele lui Filat rămase în libertate și-au schimbat numele de familie. Nici mama lui Filat nu-l mai cunoaștehttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Filat-retinut-de-CNA-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Filat-retinut-de-CNA-copy1-300x300.jpgadminPoliticarest,CNA,rude,Vlad Filat
Cele 5000 de rude ale lui Vlad Filat au făcut cozi ieri și azi la Serviciile de Stare Civilă pentru a renunța la numele de familie. Asta după ce procurorii CNA au arestat de curând două rude ale sale, un nepot și un cumnat. Iar ca lucrurile să fie și...

Comentează