Igor Dodon speră să nu fie sacrificat sau suspendat de Crăciunul care se apropie. Prezikul Moldovei a luat și măsuri în acest sens. De astăzi, acesta a început să umble îmbrăcat în iepuraș, adică în iepurașul de paște. Acesta se duce pe la copii și îi terorizează cu pâine de la iepuraș.

”Bleaha muha. M-am săturat să fiu considerat porc. Toată lumea groh în sus, groh în jos. Cât se poate? Și iar Plaha mă suspendă că vede că-s porc și se apropie Crăciunul. Nu mai zic că atunci când mă văd moldovenii pe stradă își scot furculițele, se uită la mine și încep să le lingă. Uăi, moldoveni, ce aveți cu porcul, adică cu mine? Nu mă mai suspendați, lăsați-mă să fiu prezik, chiar dacă sunt porc”, a declarat în lacrimi Igor Dodon.

Ca să îi convigă pe moldoveni că este cu adevărat un iepure și nu un porc, Igor Dodon poartă cu sine mereu un morcov. Din păcate, problemele nu s-au terminat pentru Dodon. De când au aflat că nu mai este porc, prezikul este urmărit de către cei 30 de mii de sirieni care abia așteaptă să mănânce carne de iepure.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-iepuras-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-iepuras-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon speră să nu fie sacrificat sau suspendat de Crăciunul care se apropie. Prezikul Moldovei a luat și măsuri în acest sens. De astăzi, acesta a început să umble îmbrăcat în iepuraș, adică în iepurașul de paște. Acesta se duce pe la copii și îi terorizează cu pâine...

Comentează