Traian Băsescu a anunțat că de la sfârșitul acestei săptămâni se mută definitiv la Chișinău. Fostul președinte a recunoscut că părăsește România ca să scape de DNA. Acesta a cerut azil politic în Republica Moldova după ce a aflat că procurorii DNA, în frunte cu Codruța Kovesi sunt pe urmele sale.

”Știu că în Moldova și judecătorii, și CNA-ul sunt oameni de omenie, nu ca procurorii din DNA-ul românesc – niște câini! Javre! Pentru o flotă amărâtă și niște retrocedări păcătoase vor să mă bage la răcoare. În Republica Moldova și eu, și nepoții mei vom huzuri în voie, nu ne va deranja nimeni. Hă-hă-hă-hă”, a răsuflat ușurat Traian Băsescu.

Președintele Republicii Moldova Nicolae Timofti a declarat pentru moldovesti.info că, foarte curând, Traian Băsescu va deveni moldovean cu acte în regulă. ”Pentru că are o vastă experiență în administrația locală, a fost primar general la București, domnul Băsescu va primi funcția de primar general și la Chișinău. La toamnă nu vor mai fi alegeri”, a declarat Timofti.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Basescu-Chisinau-Timofti-Kovesi.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Basescu-Chisinau-Timofti-Kovesi-150x150.jpgadminSocial
Traian Băsescu a anunțat că de la sfârșitul acestei săptămâni se mută definitiv la Chișinău. Fostul președinte a recunoscut că părăsește România ca să scape de DNA. Acesta a cerut azil politic în Republica Moldova după ce a aflat că procurorii DNA, în frunte cu Codruța Kovesi sunt pe urmele sale. ”Știu că în...

Comentează