Mitropolit Meteo Moldova copy

Compania Mitropolia Moldovei anunță că are o explicație pentru seceta și canicula care a afectat țara noastră. Managerul Mitropoliei susține că Serviciul Meteorologic de stat nu-și mai plătește abonamentele pentru acatiste încă din luna aprilie.

”Noi nu suntem o companie de binefacere. Acatistele înseamnă timp pierdut pentru preoți. Și, după cum se știe, time is money. Deci acatistele is money. Tocmai aprilie Serviciul Hidrometeorologic nu a mai comandat niciun acatist de ploaie. În schimb, pensiunile turistice de la Vadul lui Vodă, cele din Zatoca și Koblevo cumpără în fiecare duminică acatiste pentru soare puternic, căldură. Cine plătește, acela comandă muzica și canicula”, a declarat managerul Bisericii Ortodoxe, mitropolitul Vladimir.

Serviciul Meteorogolic susține însă că nu este obligația sa legală să plătească abonamentul de acatiste pentru ploaie. ”Noi nu trebuie să aducem ploaia, trebuie doar să vă spunem când plouă. E treaba ministerului Agriculturii să cheme ploaia”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, directorului Serviciuui Meteo de Stat, Ghenă Plouatu.

De ce nu plouă? Mitropolia acuză serviciul Meteo de caniculă că nu a mai plătit niciun acatist pentru ploaiehttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mitropolit-Meteo-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mitropolit-Meteo-Moldova-copy-300x300.jpgadminSocialCaniculă,Meteo,Mitropolit
Compania Mitropolia Moldovei anunță că are o explicație pentru seceta și canicula care a afectat țara noastră. Managerul Mitropoliei susține că Serviciul Meteorologic de stat nu-și mai plătește abonamentele pentru acatiste încă din luna aprilie. ”Noi nu suntem o companie de binefacere. Acatistele înseamnă timp pierdut pentru preoți. Și, după cum...

Comentează