Hacker mamaliga copy

Mark Suckerberg a trimis mai multe note de protest Guvernului de la Chișinău, după ce rețeaua sa a picat din cauza unor hackeri din Republica Moldova. Potrivit tânărului miliardar, hackerii moldoveni au intrat în serverul principal al Facebook și au instalat acolo un virus periculos, numit ”mămăligă”.

”Virusul acesta ne-a afectat imediat toate calculatoarele. Și nu doar calculatoarele, angajații au început să bea bere, să scuipe semințe pe jos. Șocul a fost cu adevărat mare când m-am uitat în conturi, îmi dispăruse un miliard de dolari. ”Mămăliga” asta pare să fie un virus foarte periculos”, spune Mark Suckerberg într-o declarație pentru redactorii moldovesti.info.

Deși are cele mai sofisticate metode de apărare, Facebook nu a reușit să reziste atacurilor hackerilor moldoveni pentru că aceștia au atacat de pe Mirc, cu mesaje de tip Messenger și cu dischete din magazinul Gemenii. Noroc pentru facebook că din cauza Fenosa hackerii moldoveni au rămas fără curent și au întrerupt atacul cu mămăligă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Hacker-mamaliga-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Hacker-mamaliga-copy-300x300.jpgadminInternațional
Mark Suckerberg a trimis mai multe note de protest Guvernului de la Chișinău, după ce rețeaua sa a picat din cauza unor hackeri din Republica Moldova. Potrivit tânărului miliardar, hackerii moldoveni au intrat în serverul principal al Facebook și au instalat acolo un virus periculos, numit ”mămăligă”. ”Virusul acesta ne-a...

Comentează