andrei-donica-lapte-stropire-copy

Redacția moldovesti.info este profund îngrijorată de gestul lui Andrei Donică. Noi dezaprobăm în totalitate modul în care a decis să protesteze împotriva ministrului de finanțe. Iată câteva motive irefutabile de ce este extrem de greșit ceea ce a făcut activistul civic, Andrei Donică.

1. Este greșit să arunci cu lapte într-un ministru, dar să nu-i dai și cu căldarea în cap după ce ai golit-o. Nu înțelegem, unde i-a fost mintea lui Donică?

2. Este complet greșit să arunci cu lapte într-un ministru. Corect este să dai cu rahat în el, să-l faci maroniu din cap până în picioare, nu alb.

3. Suntem de acord, Andrei Donică a greșit când l-a udat de la spate. Corect este să-i dai un picior în fund sau un zdubac în ceafă, ministrul se întoarce și tu îi faci un duș cu lapte. Mă rog, cu rahat.

4. Este greșit să arunci lapte bun în capul unui ministru prost. Mai întâi faci un caș, o smântânică și îi dai în cap ministrului cu zer împuțit.

5. Da, este greșit că l-a înlăptit pe Armașu. Tare greșit. Sperăm data viitoare să-i vină mințile la cap și să-i murdărească din cap până în picioare pe Plahotniuc, Liuda, Podleankă, Gandon, Pulu și mulți alți p..daraji din Parlament.

6. Donică a fost băgat la închisoare. Doar atât? Părerea noastă că ar putea fi pedepsit mai dur. Trebuie să-i fie sechestrat pașaportul ca să nu emigreze și să fie lăsat liber, să se chinuie să supraviețuiască prin Moldova. La închisoare ai pat, masă, mâncărică, nu plătești pentru haine.

7. Andrei Donică este un mare fraier. E singurul moldovean care a protestat împotriva asumării responsabilității pentru întoarcerea miliardului de către moldoveni. Restul au comentat pe facebook. Moldovenii nu merită să protestezi pentru ei.

8. Numai în Moldova era posibilă o astfel de acțiune de protest. Deputații, miniștrii, oligarhii ne țin în c..cat de 25 de ani, iar Donică îi stropeşte cu lăptic.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Andrei-Donica-Lapte-stropire-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Andrei-Donica-Lapte-stropire-copy-300x300.jpgadminSocial
Redacția moldovesti.info este profund îngrijorată de gestul lui Andrei Donică. Noi dezaprobăm în totalitate modul în care a decis să protesteze împotriva ministrului de finanțe. Iată câteva motive irefutabile de ce este extrem de greșit ceea ce a făcut activistul civic, Andrei Donică. 1. Este greșit să arunci cu lapte...

Comentează