Traian-Basescu-cetatenie-moldoveneasca-copy

Traian Băsescu a creat multă confuzie și groază în Republica Moldova. Imediat ce s-a aflat că vrea să devină cetățean moldovean, toți producătorii de băuturi alcoolice au înghețat de frică. Patronii nu mai știu ce să facă și unde să-și ascundă băuturile. Cea mai mare frică o au patronii de la Cricova.

”Nu mai putem să dormim noaptea de când am aflat că Băsescu o să bântuie liber pe la porțile beciurilor noastre. Vă dați seama, nu putem risca, noi avem aici o groază de colecții. Avem vin încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare. Dacă dă iama în beciuri cine știe cum îl mai scoatem. Așa că am decis pentru moment să triplăm paza beciurilor”, a declarat Ghiță Bețivu, patronul Cricova.

Pe de altă parte, cramele Purcari au decis să nu riște nimic și și-au mutat toate sticlele, toate produsele alcoolice în Ucraina. Și moldovenii de rând au început să-și securizeze beciurile. Aceștia au cumpărat câini lupi, lacăte uriașe, arme letale. Știu că nu au nicio șansă, dar speră ce-l puțin să-l pună pe fugă pe Traian Băsescu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Traian-Basescu-cetatenie-moldoveneasca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Traian-Basescu-cetatenie-moldoveneasca-copy-300x300.jpgadminSocial
Traian Băsescu a creat multă confuzie și groază în Republica Moldova. Imediat ce s-a aflat că vrea să devină cetățean moldovean, toți producătorii de băuturi alcoolice au înghețat de frică. Patronii nu mai știu ce să facă și unde să-și ascundă băuturile. Cea mai mare frică o au patronii...

Comentează