Troleibuz plin in Chisinau copy

Ideea lui Dorin Chirtoacă de a da gratuit Wi Fi în troleibuze a aglomerat foarte mult transportul în comun din Chișinău. De când au aflat că pot naviga pe odnoklassniki pe degeaba, studenții de la Agronomie stau toată ziua în troleibuze. Din păcate, au apărut deja mai multe conflicte cu pensionarii din Piața Centrală, care au bătut 3 studenți de la agronomie pentru că nu le-au oferit scaunele. Tinerii se scuză și susțin că nu puteau pentru că dădeau note de 5 pe odnoklassniki.

”Eu m-am cătăit toată ziua cu troleibuzul. Este tare clasna. E călduț, e bine, ai internet pi dijeaba. Mulțumim lui Chirtoca că ne-a cadonat un așa cadou. Îl rugăm pe domnul primar Chirtoca să angajeze și bodyguarzi în troleibuze. Ne temem deja de pensionari, cum ne văd că stăm pe scaun cu nasul în telefon, cum ne dau cu bastoanele în cap”, s-a plâns studentul de la Facultatea Menejmentul Cioclejelor, Grișa Barâga.

La rândul lor, pensionarii se plâng pe studenți. Aceștia spun că tinerii au organizat adevărate discoteci în troleibuze, pun muzică la maximum, ascultă Stas Mihailov, Mihail Krug și manele.

adminSocial
Ideea lui Dorin Chirtoacă de a da gratuit Wi Fi în troleibuze a aglomerat foarte mult transportul în comun din Chișinău. De când au aflat că pot naviga pe odnoklassniki pe degeaba, studenții de la Agronomie stau toată ziua în troleibuze. Din păcate, au apărut deja mai multe conflicte...

Comentează