Plahotniuc ferarri copy

Veselie mare in familia Plahotniuc. Fiul cel mare al lui Vlad Plahotniuc a absolvit liceul agronomic din Elvetia cu media cinci, dupa ce de trei ori a ramas repetent. Ca sa moara toti oligarhii moldoveni de invidie, Vlad Plahorniuc i-a daruit fiului sau un Ferarri ultimul model, poleit cu aur, cadou la absolvire.

“La noi in familie se poarta lucrurile poleite cu aur. Fiul meu trebuie sa isi respecte blazonul. El nu a pravalit BAC-ul ca alti prosti din Moldova. Cu cinci, dar l-a trecut. Ma mandresc cu el. Pe aceasta cale vreau sa anunt ca de acum inainte pentru moldoveni vin vremuri si mai grele. Daca pana acum aveam nevoie de bani ca sa-mi tin fiul la liceu, va dati seama de cati bani voi avea nevoie cand Timofei va merge la facultate. Nu este vorba de o universitate oarecare, fiul meu va merge la Hogwarts”, spune cu mandrie Vlad Plahotniuc.

Surse din cadrul Guvernului au confirmat pentru moldovesti.info ca pentru a strange fonduri suficiente, Vlad Plahotniuc a pregatit deja un proiect de lege care prevede majorarea tuturor taxelor si a impozitelor, din toamna. Atacurile raider vor incepe de asemenea in aceeasi perioada, iar ca sa fie sigur ca nu ramane descoperit finaciar, Vlad Plahotniuc va face un imprumut direct din bugetul statului. Pentru ca este client fidel, creditul i se va acorda fara dobanda si pe termen nelimitat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Plahotniuc-ferarri-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Plahotniuc-ferarri-copy1.jpgadminSocial
Veselie mare in familia Plahotniuc. Fiul cel mare al lui Vlad Plahotniuc a absolvit liceul agronomic din Elvetia cu media cinci, dupa ce de trei ori a ramas repetent. Ca sa moara toti oligarhii moldoveni de invidie, Vlad Plahorniuc i-a daruit fiului sau un Ferarri ultimul model, poleit cu...

Comentează