Cel mai cunoscut alergător din Moldova s-a lăudat astăzi într-o conferință de presă că a reușit să câștige Maratonul Internațional din Chișinău. Desigur, este vorba de Igari Dandon. Prezikul se plânge că nu a primit până acum nicio medalie de la organizatorii Maratonului pe care îi acuză că sunt niște fasciști.

”Să îți bați joc de cel mai rapid om de pe lume, adică, de mine, asta este tare urât din partea lor. Sigur sunt niște români, chiar fasciști aș zice. Eu am câșligat maratonul, am alergat cel mai repede, dar nu am primit nicio recompensă. Dimpotrivă, nici nu m-au băgat… în seamă. Am fost așa de rapid, că nu m-a văzut nimeni și acum nimeni nu mă crede că sunt așa de rapid”, a declarat supărat Igari Dandon.

Vlad Plahotniuc l-a consolat pe prezik. ”Blea, Dandonchik, ție văd că-ți arde koorul. Dă-l nafig de maraton. Caroce, tu je știi că și eu sunt la fel de supărat pe ei. Eu sunt cel mai rapid la furat. Am furat atât de mult, dar am fost atât de rapid, că nimeni nu m-a văzut și nu am primit drept medalie nicio cătușă”, i-a spus prezikului coordonatorul executiv al Moldovei, Plaha.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Gras-alearga-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Gras-alearga-copy-300x300.jpgadminSocial
Cel mai cunoscut alergător din Moldova s-a lăudat astăzi într-o conferință de presă că a reușit să câștige Maratonul Internațional din Chișinău. Desigur, este vorba de Igari Dandon. Prezikul se plânge că nu a primit până acum nicio medalie de la organizatorii Maratonului pe care îi acuză că sunt...

Comentează