Dan Balan James Bond copy

Dan Bălan este foarte supărat pe informațiile care au apărut în presă. Acesta a scris pe pagina sa de odnoklassniki că nu va participa la niciun concert organizat la Moldexpo. Motivul, i s-a propus o sumă ridicol de mică pentru un star de calibru mondial.

”Când m-au sunat și mi-au zis că banii nu contează, doar să fiu acolo, m-am gândit la o sumă cu trei zerouri. Când colo, ei îmi zic că îmi plătesc doar 10 mii de euro. Își bat joc de mine? Eu știu foarte bine de la tata că au câștigat un miliard de euro anul trecut. Și mie îmi dau doar 10 mii de euro? Mai bine nu vin la niciun concert”, a declarat Dan Bălan pentru redactorii moldovesti.info.

În locul lui Dan Bălan, la concert ar putea să cânte mama acestuia. Tanti Liudmila are nevoie însă de o mică reparație. Va merge la o vulcanizare pentru că din nou i s-au dezumflat buzele și sânii.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dan-Balan-James-Bond-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dan-Balan-James-Bond-copy-300x300.jpgadminSocial
Dan Bălan este foarte supărat pe informațiile care au apărut în presă. Acesta a scris pe pagina sa de odnoklassniki că nu va participa la niciun concert organizat la Moldexpo. Motivul, i s-a propus o sumă ridicol de mică pentru un star de calibru mondial. ”Când m-au sunat și mi-au...

Comentează