Dan Balan Cal copy

Cel mai cunoscut membru al formației Ozone, Dan Bălan, susține că concertul organizat la Soroca nu a fost unul electoral. El a vrut să cânte în cinstea comunității rrome din Soroca. De altfel, pentru prestația sa artistică, iubitul cântăreț a primit un cal și mai mult aur.

”Cu calul nu știu ce o să fac, îl duc la Chișinău și îl las să mânânce iarbă printre blocuri, că îi tare multă. Dar de aur chiar aveam nevoie. Mi se hâțână niște dinți, trebuie să-i scot și voiam să-mi pun dinți de aur, acum chiar am ocazia”, a declarat Dan Bălan pentru redactorii moldovesti.info.

Potrivit organizatorilor, concertul la concertul lui Dan Bălan au fost 10 mii de oameni si 15 mii de cai cu tot cu căruțe. Explicația, mulți dintre rromii de la Soroca au venit la concert cu căruțele la care au înhămat câte doi cai. Singura problemă care a apărut în timpul concertului, la un moment dat lui Dan Bălan i-a dispărut din mână microfonul, portofelul și telefonul din buzunar, dar și mașina din parcarea cetății Soroca.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dan-Balan-Cal-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dan-Balan-Cal-copy.jpgadminMonden
Cel mai cunoscut membru al formației Ozone, Dan Bălan, susține că concertul organizat la Soroca nu a fost unul electoral. El a vrut să cânte în cinstea comunității rrome din Soroca. De altfel, pentru prestația sa artistică, iubitul cântăreț a primit un cal și mai mult aur. ”Cu calul nu...

Comentează