Ciolos premier Moldova copy

Situație nemaiîntâlnită în Republica Moldova, dar și în Uniunea Europeană. Un cetățean al României a fost propus pentru postul de premier al țării noastre. Este vorba de Dacian Cioloș, care a fost deja anunțat de către președintele României, șef al cabinetului de miniștri la București.

”Mie îmi place de Dacian. M-am întâlnit de câteva ori cu el în Elveția unde suntem vecini. Eu stau într-o vilă lângă Alpi, el stă în oraș, la bloc. Ne-am mai întâlnit când eu din greșeală era să-l lovesc pe trecerea de pietoni cu Ferarriul meu, că el, săracul, nu este obișnuit cu șoferii din Moldova. Dar a înțeles că eu nu sunt obișnuit să respect regulile și nu a comentat. De astfel de premieri are nevoie Republica Moldova, unul ca Cioloș. Mai ales că este din Iași și vorbește bine moldovenește”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

Potrivit patronului Republicii Moldova, toată lumea are de câștigat dacă Cioloș ajunge premier la Chișinău și la București. Unioniștii vor fi mulțumiți. Ghimpulicii la fel. Partidul Democrat face oricum ce vrea Plahotniuc, la fel și comuniștii, iar PLDM nu contează deloc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Ciolos-premier-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Ciolos-premier-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Situație nemaiîntâlnită în Republica Moldova, dar și în Uniunea Europeană. Un cetățean al României a fost propus pentru postul de premier al țării noastre. Este vorba de Dacian Cioloș, care a fost deja anunțat de către președintele României, șef al cabinetului de miniștri la București. ”Mie îmi place de Dacian....

Comentează