Reprezentanții formației Proiectul Accident Vascular Cerebral de la Soare, în americănește Sun Stroke Project, care au câștigat Eurovision în Moldova sunt convinși că vor ieși pe primul loc și la Eurovision Mondial. Aceștia și-au făcut deja planurile și promit că vor organiza Eurovisionul în TransTrista, la Tiraspol.

”Noi suntem patrioți. Ne mândrim cu țara noastră, TransTrista. Așa că să nu vă auzim că vreți să organizăm Eurovisionul la Chișinău. Nicio figă. Facem totul la Tiraspol. Am discutat și cu președintele TransTristei, cu domnul Igor Gandon. Acesta ne-a promis că putem face Eurovisionul și la Râbnița. Că și el este patriotul TransTristei, doar a fost ales de noi, de transTriști. Suntem transTriști și punctum”, a declarat producătorul formației Proiectul Accident Vascular Cerebral de la Soare, Leonea Ibatisasati.

Există însă o problemă. Pentru că au doar pașapoarte transTriste, membrii formației nu vor putea merge la Kiev să reprezinte TransTrista. Dacă nu vor reuși să obțină cetățenia României până când are loc concursul, cei de la Proiectul Accident Vascular Cerebral de la Soare promit să-l trimită pe Toly Druga, un fel de transTrist și el. De fapt, cel mai trist dintre TransTriști!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Valerian-Manzat-Eurovision.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Valerian-Manzat-Eurovision-300x300.jpgadminSocial
Reprezentanții formației Proiectul Accident Vascular Cerebral de la Soare, în americănește Sun Stroke Project, care au câștigat Eurovision în Moldova sunt convinși că vor ieși pe primul loc și la Eurovision Mondial. Aceștia și-au făcut deja planurile și promit că vor organiza Eurovisionul în TransTrista, la Tiraspol. ”Noi suntem patrioți....

Comentează