Mitropolie Furt copy
Directorul general al Mitropoliei Moldovei calcă pe urmele deputaților moldoveni. Dacă parlamentarii se plângeau de salarii mici, managerul Vladimir se plânge că palatul său, filmat cu drona este neîncăpător. Managerul Vladimir dă ca exemplu palatele lui Papa de la Roma și susține că ar vrea și el așa ceva la Chișinău.

”M-am făcut de râs cu palatul meu. Eu de atâta nu recunosc că este al meu, pentru că mi-e rușine. Este un pălătuț mic. O piscină de 2 sote. Spre deosebire de mine Papa de la Roma are un castel uriaș. Dacă moldovenii ar cheltui oleacă mai puțin pe mâncare și ar da mai mulți bani la biserică, în doi-trei ani aș putea construi și eu o capelă Sixtină la Chișinău”, a declarat managerul Mitropoliei Moldovei.

Din păcate, informațiile că mitropolitului Vladimir are un castel mic au ajuns deja la Papa de la Roma. Acesta l-a ironizat pe managerul Mitropoliei Moldovei și l-a întrebat dacă nu vrea să-i închirieze un palat în Vatican?

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mitropolie-Furt-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mitropolie-Furt-copy-300x300.jpgadminInternațional
Directorul general al Mitropoliei Moldovei calcă pe urmele deputaților moldoveni. Dacă parlamentarii se plângeau de salarii mici, managerul Vladimir se plânge că palatul său, filmat cu drona este neîncăpător. Managerul Vladimir dă ca exemplu palatele lui Papa de la Roma și susține că ar vrea și el așa ceva...

Comentează