Barbat in rutiera copy

Cartea Recordurilor vine de urgență în Republica Moldova. Experții Guiness Book au aflat de o chestie absolut incredibilă care s-a întâmplat în Chișinău. În capitală a apărut în zvon că toți călătorii care au circulat astăzi cu rutiera 110 s-au spălat.

”Acest lucru este aproape imposibil. Este ca și cum toți cei care joacă la loto, pun numere diferite. Toți, diferite. Și totuși câștigă. Toți câștigă. Mă înțelegeți? Nu se poate să se fi spălat chiar toți. Ar fi sfârșitul lumii pe care o cunoaștem. Probabilitatea să se fi spălat chiar toți și să nu pută măcar unul este zero. Am calculat-o de sută de ori”, spune Dick Vaginn, reprezentantul Cărții Recordurilor la Chișinău.

Chiar dacă nu cred că toți călătorii rutierei 110 s-au spălat, legea îi obligă pe experți să verifice informația. Pentru veridicitatea noutății bulversante, rutiera a fost sigilată și se păstrează închisă într-o hală ca să-și păstreze mirosul de oameni spălați. Deocamdată nimeni nu a văzut rutiera, așa că majoritatea călătorilor din Chișinău crede că vestea este o pură invenție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Barbat-in-rutiera-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Barbat-in-rutiera-copy-300x300.jpgadminSocial
Cartea Recordurilor vine de urgență în Republica Moldova. Experții Guiness Book au aflat de o chestie absolut incredibilă care s-a întâmplat în Chișinău. În capitală a apărut în zvon că toți călătorii care au circulat astăzi cu rutiera 110 s-au spălat. ”Acest lucru este aproape imposibil. Este ca și cum...

Comentează