curtea-constitutioanala

Curtea Supremă de Justiție îi acuză pe moldovenii din diaspora că încurcă la administrarea corectă a Republicii Moldova. Ca să nu își mai bage nasul unde le fierbe oala, judecătorii CSJ i-au amendat cu câte 100 de euro pe toți moldovenii din diaspora care au contestat rezultatele alegerilor.

”Blea, pațani, dacă ați plecat din țară, trimiteți bani și lăsați-ne în pace. Nu vă deorgăiți prea mult. Nu are rost. Nu puteți vota voi cât fraudăm noi. Bodaproste Transnistriei că mai trimite autobuze cu transnistreni să ne ajute. Ei sunt adevărații patrioți. Nu moldovenii din diaspora care încurcă stabilizdețul”, a declarat patronul CSJ, Vlad Plahotniuc.

Curtea Constituțională a anunțat deja că moldovenii din diaspora vor fi amendați la următoarele alegeri dacă vor încerca să voteze. Pentru orice încercare de vot din afara Republicii Moldova se va sta la coadă 5 ore și se va plăti 100 de euro. Atenție, dacă nu veți respecta legea vor avea de suferit rudele voastre. Jumătate de banii pe care îi trimiteți în Moldova vor fi raideriți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Curtea-Constitutioanala.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Curtea-Constitutioanala-300x210.jpgadminPolitic
Curtea Supremă de Justiție îi acuză pe moldovenii din diaspora că încurcă la administrarea corectă a Republicii Moldova. Ca să nu își mai bage nasul unde le fierbe oala, judecătorii CSJ i-au amendat cu câte 100 de euro pe toți moldovenii din diaspora care au contestat rezultatele alegerilor. ”Blea, pațani,...

Comentează