curtea-constitutionala-copy

Aoleu. Încă o nenorocire făcută de Curtea CunstituȚuțu-anală. Președintele Curții, Sasha Tănase a anunțat că furtul miliardului s-a făcut cu respectarea tuturor legilor bandidești. Toți politicienii cunoscuți ca vorî v zakone au fost corecți și au împărțit banii între ei, astfel că furtul miliardului este perfect valid.

”Politicienii au voie să fure. Este scris în ConstiȚuțu a Moldovei. Dacă nu furi, nu ai. Și politicienii fură mult, pentru că au de întreținut case mari, cu câte 10 etaje, avioane personale, iachturi și multe amante. Cei care nu au vrut să se împartă au fost aspru pedepsiți. De exemplu, Vlad Filat. Dacă furi și nu te împarți, ajungi la închisoare la CNA”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Curtea ConstiȚuțu-Anală a anunțat că moldovenii trebuie să întoarcă miliardul furat. Iar acest lucru este perfect constiȚuțu-anal. Cei care vor refuza vor fi lăsați fără cetățenii românești și vor rămâne robi pe plantația lui Plahotniuc, adică în Moldova. Sărmanii oameni nu vor putea pleca să muncească în alte țări.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Curtea-Constitutionala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Curtea-Constitutionala-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Aoleu. Încă o nenorocire făcută de Curtea CunstituȚuțu-anală. Președintele Curții, Sasha Tănase a anunțat că furtul miliardului s-a făcut cu respectarea tuturor legilor bandidești. Toți politicienii cunoscuți ca vorî v zakone au fost corecți și au împărțit banii între ei, astfel că furtul miliardului este perfect valid. ”Politicienii au voie să...

Comentează