Vești triste pentru prezikul Republicii Moldova Igari Dandon. Copilul acestuia a rămas nebotezat după ce Curtea Constițuțuonală a declarat neconstițuțuonală cumătria pe care prezikul a organizat-o la Condrița. Cu alte cuvinte, botezul organizat de Dodon a fost anulat, astfel că acesta va fi nevoit să organizeze un altul.

”Conform spiritului și legii Constițuțuiei Republicii Moldova și în baza separatismului putorilor în stat, dar mai ales conform articolului 69, la cumătrie trebuia invitat și Plaha. Această obligație vine ca urmare a faptului că Coordonatorul întregii Moldove trebuie să știe tot ce se întâmplă în țara pe care o deține. Este un lucru extrem de urât să chemi 30 de mii de sirieni și să nu-l inviți pe domnul Coordonator. Ne pare rău, dar cumătria este neconstițuțuonală”, a declarat președintele Curții Consțuțuonale, Leonea Iaibu.

Igor Dodon susține însă că Curtea nu are nicio atribuție la Condrița, iar legilie moldovenești nu se pot aplica asupra sa pentru că el a organizat cumătria în baza Constituției Transnistrene. În plus, Dodon îl amenință pe Plahotniuc că mai aduce 30 de mii de sirieni, își face o armată mai puternică decât țuțicii plahotniucieni și îi stabilește o strelkă!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-Sirieni-Prosop-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-Sirieni-Prosop-copy-300x300.jpgadminMonden
Vești triste pentru prezikul Republicii Moldova Igari Dandon. Copilul acestuia a rămas nebotezat după ce Curtea Constițuțuonală a declarat neconstițuțuonală cumătria pe care prezikul a organizat-o la Condrița. Cu alte cuvinte, botezul organizat de Dodon a fost anulat, astfel că acesta va fi nevoit să organizeze un altul. ”Conform spiritului...

Comentează