O decizie incredibilă a fost luată în această noapte de Curtea Constițuțuanală. Înalta curte, înalții judecăcători au decis să-i interzică lui Renato Usatîi să mai conducă primăria din Bălți. Motivul invocat este foarte simplu. Renato Usatîi nu s-a prezentat la muncă, așa că i s-a ridicat dreptul de a conduce primăria de la distanță.

”Noi ne-am sfătuit și cu domnul Plahotniuc și am luat această decizie în interesele paporului. Paporul trebuie să aibă un primar interimar care poate să vină la muncă, nu să stea ascuns pe la Moscova. Am rezolvat problema delicat și frumos ca la Chișinău. Chirtoacă era ținut la domiciliu și nu se putea prezenta la muncă, așa că domnul Plahotniuc a propus-o pe doamna Bradu, să vedem cine va fi primar interimar la Bălți”, a declarat președintele Curții Constițuțuanale, Leonea Iaibu.

Surse din cadrul Publika WC au transmis în secret la televizor că noul primar interimar din Bălți este nimeni altul decât Costea Țuțu. Acesta a fost ales primar tocmai pentru că altcineva nu poate conduce Kriminalinaya Stalița a Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Constantin-Tutu-prost-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Constantin-Tutu-prost-copy-300x300.jpgadminPolitic
  O decizie incredibilă a fost luată în această noapte de Curtea Constițuțuanală. Înalta curte, înalții judecăcători au decis să-i interzică lui Renato Usatîi să mai conducă primăria din Bălți. Motivul invocat este foarte simplu. Renato Usatîi nu s-a prezentat la muncă, așa că i s-a ridicat dreptul de a...

Comentează