Redacția moldovesti.info a primit astăzi un comunicat cu explicațiile trecerii atribuțiilor de prezik de la Dodon la Candu. Comunicatul de preș a fost transmis chiar de Curtea Constițuțuanală, aflată în subordinea lui Vlad Plahotniuc. Iată comunicatul de preș.

Prin prezenta lege dată sub adânca coordonare și înaltul patronaj al suspendatorului nostru Vlad Plahotniuc, Curtea Constițuțuanală a decis să modifice Constituția după cum urmează.

1. Noul prezik al Moldovei, Andrian Candu, a preluat mandatul de la prezikul Igari Gandon și se va numi de azi înainte Andrian Candon.
2. Cei 30 de mii de sirieni vor fi preluați pe perioada mandatului de prezik de Andrian Candon și cazați în hotelul Nobil.
3. Halatul prezikului Gandon va trece la Candon și va fi purtat la întâmpinarea oaspeților străini sau în zile de sărbătoare, cum ar fi, Ziua Jinului, Ziua lui Vlad Plahotniuc și alte zile.
4. Noul prezik Andrian Candon va fi obligat să-l pupe în koor pe Vladimir Putin la fel de bine ca fostul prezik Igari Gandon.
5. Aparatul de fotografiat de sute de mii de euro de la președinție poate fi folosit și de Vlad Plahotniuc ca să filmeze filmele sale pentru colecția sa de filme P0rn0.
6. Toate pozele și meme-urile cu porci făcute până acum cu Igari Gandon trebuie refăcute de urgență cu Andrian Candon.
7. Andrian Candon trebuie să meargă de urgență pe muntele Athos să se roage la sfântul Vlad Coordonatorul și suspendatorul.

Articolele prezentate mai sus vor intra în vigoare pe perioada în care Andrian Candon va fi prezikul Moldovei. Singurul articol care își va păstra funcționalitatea este 1. După ce va rămâne doar spiker al Moldovei, pe Andrian Candu îl va chema în continuare Andrian Candon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Andrian-Candu-Halat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Andrian-Candu-Halat-copy-300x300.jpgadminPolitic
Redacția moldovesti.info a primit astăzi un comunicat cu explicațiile trecerii atribuțiilor de prezik de la Dodon la Candu. Comunicatul de preș a fost transmis chiar de Curtea Constițuțuanală, aflată în subordinea lui Vlad Plahotniuc. Iată comunicatul de preș. Prin prezenta lege dată sub adânca coordonare și înaltul patronaj al suspendatorului...

Comentează