O nouă funcție a fost inventată astăzi de Curtea Constițuțuanală. Judecătorii au stabilit că șestiorka lui Vlad Plahotniuc, Pavel Filip, poate cumula cele două funcții ale sale, cea de primar al capitalei și de premier al Moldovei. Astfel, Pavel Filip poate face prostii în ambele funcții.

”Noi am analizat bine banii trimiși de domnul Plaha. I-am numărat foarte bine. Mai greu a fost să-i împărțim, pentru că unul dintre judecători a furat în timp ce număram câteva mii de euro, dar după ce am dezbătut bine dinții judecătorului respectiv a recunoscut, astfel că am judecat situația până la capăt și i-am acordat dreptul lui Pașka să aibă funcția de primar și de premier. Am fost atât de impresionați de sumele de bani trimise în borsetkă că am inventat și o funcție nou. Pașka Filip se va numi primaier”, a declarat Leonea Iaibu, președintele Curții Constițuțuanale din Moldova.

Primaierul Pavel Filip a primit deja de la Curtea Constițuțuanală discurile oficiale ale primăriei cu care poate conduce Chișinăul. Prima decizie a lui Pavel Filip a fost, desigur, scoaterea tuturor butcilor cu cafea din Chișinău și înlocuirea cu butcile de vodkă. Mai mult, primaierul Filip a propus deja redenumirea bulevardului Ștefan cel Mare în Vlad Coordonatorul. Ca să reușească în ambele funcții, primaierul Filip și-a mutat ședințele Guvernului peste stradă, în primăria Capitalei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Pavel-Filip-Primar-discuri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Pavel-Filip-Primar-discuri-copy-300x300.jpgadminSocial
O nouă funcție a fost inventată astăzi de Curtea Constițuțuanală. Judecătorii au stabilit că șestiorka lui Vlad Plahotniuc, Pavel Filip, poate cumula cele două funcții ale sale, cea de primar al capitalei și de premier al Moldovei. Astfel, Pavel Filip poate face prostii în ambele funcții. ”Noi am analizat bine...

Comentează