Curtea Constițuțuanală a venit cu un verdict năucitor pentru milioanele de chișinăuieni care l-au ales pe Andrei Năstase. Această instituție multrespectabilă a declarat că alegerile din capitala Moldovei sunt nule de drept. Noile alegeri vor fi organizate cât de curând.

”Inițial, când am văzut că Năstase își dă candidatura am râs. Plahahaha, cum să câșlige aista alegerile? Nu avea nicio șansă, toate sondajele îl dădeau câștigător pe Cebradu. Nici prin cap să ne trăsnească că poate ajunge primar. Dacă știam, nu-l lăsam să se apropie nici la 1 kilometru de o secție de votare. Andrei Năstase îl critică prea mult pe Plaha, iar asta este interzis prin Constițuțu a Moldovei. Am crezut că se va ogoi oleacă după alegeri, dar el nihrena”, a explicat directorul general al Curții Constițuțuanale, Costea Țuțu.

Până la alegerile noi, primar va fi din nou Silvica Bradu. Aceasta promite noi covoare de flori și tombleroane în tot Chișinăul. Curtea Constițuțuanală promite că de data asta nu va lăsa alegerea primarului la voia întâmplării. Asta pentru că articolul 69, punct KK spune clar: ”orice dalbaiob îl critică pe Plaha va fi decăzut din orice drepturi și nihuia nu va putea face în Moldova, pentru că Plaha este suveranoligarhul nostru!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Curtea-Constitutionala-Plahotniuc-Leanca-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Curtea-Constitutionala-Plahotniuc-Leanca-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Curtea Constițuțuanală a venit cu un verdict năucitor pentru milioanele de chișinăuieni care l-au ales pe Andrei Năstase. Această instituție multrespectabilă a declarat că alegerile din capitala Moldovei sunt nule de drept. Noile alegeri vor fi organizate cât de curând. ”Inițial, când am văzut că Năstase își dă candidatura am...

Comentează