Igor Dodon s-a bucurat degeaba. Mandatul său a fost invalidat în acestă dimineață de Curtea ConstiȚuțu-anală. Asta pentru că preșervativul Dodon nu a respectat toată procedura legală. Ca să ajungă preșervativul Moldovei, acesta trebuia să-l pupe în koor pe Rogozin. Fără acest gest menționat în articolul 69 din Constituție, Dodon nu poate ajunge președinte.

”Cu regret vă invormăm, că Dodon nu mai este preșervativul întregii Moldove. Poate fi doar preșervativ la el în partid. Motivul invalidării mandatului o stă nepuparea koorului lui Rogozin. Viceporcul rus venea la Chișinău la investire tocmai pentru că legea cere ca în momentul în care ajunge președinte, Dodon să-și pupe rapid stăpânii în koor”, a declarat președintele Curții Constituționale, Alexandru Plahanase.

Și nu este totul. În loc să jure pe biblie, Igor Dodon a jurat pe 1000 de euro. Așa că, Igor Dodon, nu te deorgăi!

Noile alegerile vor avea loc pe 30 februarie. Igor Dodon și-a pregătit deja autobuzele cu transnistreni și fabulele despre sirieni. Pe de altă parte, Vlad Plahotniuc a promis că va schimba legea: oricine va ajunge președinte trebuie să-l pupe pe el în koor. La auzul acestei vești, Liuda Ghimpu a venit nechemat la hotelul Nobil.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Pupa-mana-lui-Rogozin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Pupa-mana-lui-Rogozin-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon s-a bucurat degeaba. Mandatul său a fost invalidat în acestă dimineață de Curtea ConstiȚuțu-anală. Asta pentru că preșervativul Dodon nu a respectat toată procedura legală. Ca să ajungă preșervativul Moldovei, acesta trebuia să-l pupe în koor pe Rogozin. Fără acest gest menționat în articolul 69 din Constituție,...

Comentează