Curtea Constituțională în sfârșit a decis să pună piciorul în prag și își face treaba pentru care este plătită, să apere constituționalitatea Republicii Moldova. Surprinzător, dar judecătorii Curții Anticonstituționale au decis că vor respinge alegerile uninominale. Iată explicațiile judecătorilor.

”Noi am afighit când am citit ce huieresc pațanii iștea din Parlament. Încearcă să ne dabivească în cap că uninominalele sunt ceva bun. Nihuia sebe. Voi nu știți ce înseamnă uninominale, blea? De ce purșiți ca niște aseoli fără ovăz. Hai că văs spunem noi, ca suntem judecători de la Curtea Constituțională. Uninominal înseamnă un singur nume în tot Parlamentul. Ghiciți, care este acel nume? Este simplu. Începe cu Plaha și se termincă cu tniuc”, a declarat Sașa Tănase, președintele Curții Anticonstituționale extrem de supărat pe schimbările din politică.

În replică, Vlad Plahotniuc i-a adunat pe procurorii de la CNA și le-a ordonat să găsească urgent argumentele pentru a întoarce decizia Curții Anticonstituționale în favoarea sa. Procuoroarea Adriana BețiShor, extrem de hărnicuță, a promis că se va ocupa personal de caz. Ilan Shor scrie deja câteva donoase în acest sens.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Curtea-Constitutioanala.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Curtea-Constitutioanala-300x210.jpgadminSocial
Curtea Constituțională în sfârșit a decis să pună piciorul în prag și își face treaba pentru care este plătită, să apere constituționalitatea Republicii Moldova. Surprinzător, dar judecătorii Curții Anticonstituționale au decis că vor respinge alegerile uninominale. Iată explicațiile judecătorilor. ”Noi am afighit când am citit ce huieresc pațanii iștea din...

Comentează