curtea-constitutioanala

Curtea Constituțională vine cu o decizie extraordinară care schimbă modul în care votează moldovenii. Judecătorii Curții au decis că moldovenii plecați să muncească în străinătate să nu mai aibă voie să voteze. Mai ales că aceștia nu înțeleg foarte bine care candidați trebuie votați și care nu.

”Moldovenii plecați s-au rupt de țară. Dacă au plecat, să fie buni și să nu ne mai deranjeze. Ei nu stau în Moldova să vadă cât de greu este. Ei habar nu au ce se întâmplă în țară. Le este bine în Europa, să fie buni și să stea acolo, să nu ne încurce pe noi să ne alegem președintele nostru iubit”, a declarat Alexandru Tănase, directorul general al Curții Constituționale.

Astfel că toate secțiile de votare din vestul Europei, dar și din România vor fi închise. În schimb, vor rămâne deschise cele din Rusia, pentru că moldovenii de acolo știu ce se întâmplă în Moldova și votează în consecință.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Curtea-Constitutioanala.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Curtea-Constitutioanala-300x210.jpgadminInternațional
Curtea Constituțională vine cu o decizie extraordinară care schimbă modul în care votează moldovenii. Judecătorii Curții au decis că moldovenii plecați să muncească în străinătate să nu mai aibă voie să voteze. Mai ales că aceștia nu înțeleg foarte bine care candidați trebuie votați și care nu. ”Moldovenii plecați s-au...

Comentează