Gata, s-a sfârșit, votul uninormall nu va mai putea fi votat în Parlament. Curtea Constituțională a anunțat astăzi printr-un comunicat oficial pe odnoklassniki că a cercetat problema și a stabilit că votul uninormall este complet neconstituțional. Imediat judecătorii Curții au devenit eroi în Moldova, iar câțiva moldoveni au declarat că își vor numi copiii în cinstea acestor judecători pentru că au salvat țara de Plahotniuc.

”Prin puterea dată nouă de Dumnezeu și de Constituție ne opunem cu desăvârșire acestei crime obscene: votul uninormall. Nu este normal ca Parlamentul să se transforme într-un Mall. Vrem ca țara să progreseze, să nu se transforme într-un regat oligarhic condus de regele Plahotniuc și familia sa. Ne-am săturat de minciună și manipulare și de știrile false de la Publika WC. Ne-am sovetuit cu colegii și am decis că și noi spunem Nu Plaha”, a declarat managerul general al Curții Constituționale, Sașa Timpu.

Din păcate, Centrul Național Alcorupției a descoperit în această dimineață mai multe licitații trucate la Curtea Constituțională. Câteva casete video în care apar câțiva judecători ai Curții Constituționale au fost făcute publice, iar procuoroarea Adriana BețiShor i-a arestat. Managerul General al Curții Constituționale a fost nevoit să declare că totul a fost o glumă și a cerut eliberarea colegilor săi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Curtea-Constitutionala-Curtca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Curtea-Constitutionala-Curtca-copy-300x300.jpgadminSocial
Gata, s-a sfârșit, votul uninormall nu va mai putea fi votat în Parlament. Curtea Constituțională a anunțat astăzi printr-un comunicat oficial pe odnoklassniki că a cercetat problema și a stabilit că votul uninormall este complet neconstituțional. Imediat judecătorii Curții au devenit eroi în Moldova, iar câțiva moldoveni au declarat...

Comentează