mitropolitul-vladimir-igor-dodon-porc-copy

Un preot din Telenești a avut un curaj demn de filmele de la Hollywood. Acesta a fost pârât mitropăritului Vladimir că în loc să le vorbească în biserică despre Dodon, în loc să-i propovăduiască cuvântul socialistului oilor sale, a îndrăznit să o promoveze pe Maia Sandu. Indignat, mitropăritul Vladimir a decis să-l demită pe preotul răzvrătit.

”Așa ceva nu se poate. Chiar în propria mea biserică s-a cuibărit dușmanul? Am ajuns să nu mai am încredere în proprii mei angajați? Pe cine mai prind că o promovează pe Maia, va zbura în secunda doi. Trebuie să-l propovăduim pe Dodon ca să ajungă președinte. Pentru că omul ista vine des la biserică, de fiecare dată bagă motorină în rezervor, ba mai aduce un pneu de rezervă. Zilele trecute s-a oferit să facă revizia gratuită la BMW-ul meu. Să nu mai aud că le vorbiți enoriașilor de reprezentanta homosexualilor și a emigranților”, a declarat mitropăritul Vladimir din amvon.

Ca să nu-i mai lase pe preoți la voia întâmplării, mitropăritul Vladimir a instalat camere de supraveghere în toate bisericile și va înregistra predicile electorale ale angajaților săi. Cine va ieși din cuvântul său va rămâne fără slujbă, fără un loc de muncă, adică, și va trebui să se angajeze în secta lui Valeriu Ghilețchi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Mitropolitul-Vladimir-Igor-Dodon-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Mitropolitul-Vladimir-Igor-Dodon-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Un preot din Telenești a avut un curaj demn de filmele de la Hollywood. Acesta a fost pârât mitropăritului Vladimir că în loc să le vorbească în biserică despre Dodon, în loc să-i propovăduiască cuvântul socialistului oilor sale, a îndrăznit să o promoveze pe Maia Sandu. Indignat, mitropăritul Vladimir a...

Comentează