Magicieni, mentaliștii, iluzioniști de pe tot mapamondul și-au dat întâlnire la Chișinău. Printre aceștia se numără – Anatolii Kașpirovski, Simion Baker, Cristian Gog, Lorenzo Cristian, Dynamo,  dar mai ales David Copperfield, cel mai mare iluzionist din lume. Cel din urmă spune că a venit în Moldova ca să învețe de la politicienii noști tehnici noi.

”Metoda de a aburi un popor întreg pe care au aplicat-o politicenii voștri este unică. Să furi un miliard dintr-o bancă și nimeni să nu vadă nimic și, mai mult, cei care au văzut să uite imediat totul… Este incredibil cât de talentați sunt politicienii moldoveni. Trebuie să învățăm și noi”, au declarat magicienii.

Câțiva politicieni moldoveni au fost de acord să țină ore de masterclass pentru iluzioniști. Mai exact 5 persoane vor preda cursurile de iluzionism superior – Vlad Plahoitniuk, Vlad Gonța, Iurie Leancă, Dorin Draguțan și Ilan Shor. Cursurile de magie moldovenească se vor desfășura la Palatul Național pe 1 aprilie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/David-coperfield-dolar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/David-coperfield-dolar-copy-150x150.jpgadminPolitic
Magicieni, mentaliștii, iluzioniști de pe tot mapamondul și-au dat întâlnire la Chișinău. Printre aceștia se numără - Anatolii Kașpirovski, Simion Baker, Cristian Gog, Lorenzo Cristian, Dynamo,  dar mai ales David Copperfield, cel mai mare iluzionist din lume. Cel din urmă spune că a venit în Moldova ca să învețe de...

Comentează