image

Bătrânii din Republica Moldova ne avertizează că ne așteaptă o perioadă de restriște: se apropie alegerile. Moldovenii în vârstă au depistat de-a lungul timpului zece semne care anunță aceste alegeri.

1. Un semn că se apropie alegerile este faptul că bloggerii încep să se îngrașe, au fost pe la întâlniri cu politicieni și s-au ghiftuit cu sushi, cu plăcinte și șoric gros. 

2. Se schimbă moda pe la sate. Șepcile, gențile, fufaicele din timpul alegerilor parlamentare sunt scoase din garderobe pentru a face loc șepcilor, genților, fufaicelor pret a porter de la casele de modă numite în Moldova partide politice.

3. Începe recensământul morților din cimitire. Toți trebuie să aibă buletin și viză de reședință ca să poată vota la alegeri pentru partidul de la guvernare. În acest an este vorba de PD.

4. Scad brusc vânzările de orez, zahăr și ulei din magazinele sătești. Moldovenii primesc material electoral și alimentar de la partide.

5. Politicienilor nu le mai este greață să îmbrățișeze și să dea mâna cu moldovenii pe care în perioada neelectorala îi consideră proști și murdari.

6. Bărbații căsătoriți nu-și mai chinuie soțiile cu propuneri indecente de genul: ”Hai, fa-n fân!”. Ei merg la întâlniri electorale cu Marina şi Alina.

7. Pe Facebook, politicienii își prezintă noua colecție de poze cu copii pe care îi îmbrățișează, le dă bomboane și bani.

8. Vlad Plahotniuc se jură că nu mai fură niciun milion. Abstinența durează până se termină campania electorală.

9. Politicianul Liuda Ghimpu descoperă că este unionist.

10. Mitropolitul începe sa scoată morți din morminte, să-i declare moaşte şi să primească pomeni electorale de la 2 metri de bulbuci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/wp-1473418021019.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/wp-1473418021019-300x300.jpgadminSocial
Bătrânii din Republica Moldova ne avertizează că ne așteaptă o perioadă de restriște: se apropie alegerile. Moldovenii în vârstă au depistat de-a lungul timpului zece semne care anunță aceste alegeri. 1. Un semn că se apropie alegerile este faptul că bloggerii încep să se îngrașe, au fost pe la întâlniri...

Comentează