După ce a fost condamnat, Ilan Shor a fugit de urgență din țară să se lecuiască de o boală gravă. Dacă nu este lecuită de urgență, boala primarului Orheiului riscă să se acutizeze. De când a aflat că va fi la închisoare durerile lui Ilan s-au întețit. Potrivit certificatului de boală întocmit de echipa de medici, Shor prezintă ”o durere puternică în cur”.

”Afecțiunea se mai numește în limbaj medical Analus Nemernicus Tâlharus. Ilan Shor a simțit prima durere în cur în momentul în care a furat primele sale milioane de euro. Când a văzut banii plecați din țară în băncile din Rusia, Cipru, durerea în cur s-a instalat și de atunci îl doare permanent. Să știți că nu este o boală rară în Moldova. Este o maladie care a cuprins foarte mulți oameni cunoscuți pe care îi doare puternic în cur: Plahotniuc, Voronin, Filat și mulți alții”, a declarat medicul ginecolog Leonea Iaibu.

Specialiștii în proctologie, care au învățat la contract la facultatea de medicină, spun că durerea în cur se tratează foarte ușor. ”Un politician cu o durere pronunțată în cur trebuie trimis de urgență la curort. Noi avem câteva curoarte foarte bune în Moldova, care lecuiesc durerea în cur a politicienilor. La Cricova, la penitenciarul 13 și multe alte închisori. Dacă îl trimiteți pentru o lună pe Shor în unul din aceste închisori, scuze, curoarte, garantăm că nu o să-l mai doară în cur. Există și un medicament pentru acese dureri: Plaheomoroid”, susține Leonea Iaibu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Plahotniuc-Ghemaroi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Plahotniuc-Ghemaroi-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce a fost condamnat, Ilan Shor a fugit de urgență din țară să se lecuiască de o boală gravă. Dacă nu este lecuită de urgență, boala primarului Orheiului riscă să se acutizeze. De când a aflat că va fi la închisoare durerile lui Ilan s-au întețit. Potrivit certificatului...

Comentează