Maraton Andrian Candu copy

Incredibil! Și de data asta la Publika TV Plahotniuc este cel mai bun. Deși nu a fost văzut alergând printre atleții de ocazie, Vlad Plahotniuc a fost dat ca câștigător al Maratonului Internațional din Chișinău. Potrivit reportajului, patronul Moldovei a fost reprezentat de finul său, care a ajuns primul la finiș.

”Dacă Candu a fost, este ca și cum a fost Plahotniuc. Acum nu este vina noastră că Candu a venit cu 69 de bodyguarzi care i-au ținut în spate pe toți ceilalți alergători ca Candu să iasă primul la Finiș. Ne bucurăm totuși că vedem politicieni ca Candu care vin la maratoane și aleargă. Iaca, dacă venea Ghimpu la alergat, poate nu-l prindeau protestatarii să-i dea la moacă”, a declarat organizatoarea maratonului, Toanța Mordefoame.

În afară de trofeul maratonului, Plahotniuc a primit și toate încasările de la sponsorii maratonului, de la participanți, pensionari, schimburi valutare, mita de la doctori și așa mai departe. Maratonul va avea loc și mâine dimineață, îi avertizează Dorin Chirtoacă pe toți șoferii care vor sta în aglomerația din Chișinău chiar dacă nimeni nu aleargă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Maraton-Andrian-Candu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Maraton-Andrian-Candu-copy-300x300.jpgadminMonden
Incredibil! Și de data asta la Publika TV Plahotniuc este cel mai bun. Deși nu a fost văzut alergând printre atleții de ocazie, Vlad Plahotniuc a fost dat ca câștigător al Maratonului Internațional din Chișinău. Potrivit reportajului, patronul Moldovei a fost reprezentat de finul său, care a ajuns primul...

Comentează