autobuz-distrus-marian-pulu-copy

Autobuzul PD este o ruină după o lună de campanie erectorală. Îl vedeți în poza de la acest articol. A vizitat doar câteva sate și nu mai este bun de nimic. Candidatul Marian Pulu susține că are nevoie urgentă de un autobuz nou. Autobuzul cu care s-a plimbat până acum a fost distrus de sute de mii de cetățeni nemulțumiți, care l-au făcut ca o sită.

”Degeaba l-am trimis pe Țuțu și alți țuțici să ne curețe calea. Oamenii nu mai aveau frică de nimic. Ne ieșeau cu bâte și bolovani în față și începeau să arunce în noi. În fiecare sat ieșeau să ne bată. Nici nu știu cum am scăpat în viață până acum. O să-l rog pe domnul Plaha să-mi dea un nou autobuz”, a declarat Marian Pulu, slobozind niște bulbuci de frică.

Potrivit martorilor, oamenii care aleargă după autobuz țipă ”unde-i miliardul?”, ”nu Plaha”, ”jios Plaha”. În replică, Vlad Plahotniuc promite să aducă un autobuz care să reziste la toate atacurile cetățenilor nemulțumiți. Noul autobuz va fi de fapt un tanc, care va avea și un tun cu ajutorul cărora vor fi împărștiați toți protestatarii supărați. Autobuzul tanc va fi condus, desigur, de Liuda Ghimpu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Autobuz-distrus-Marian-Pulu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Autobuz-distrus-Marian-Pulu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Autobuzul PD este o ruină după o lună de campanie erectorală. Îl vedeți în poza de la acest articol. A vizitat doar câteva sate și nu mai este bun de nimic. Candidatul Marian Pulu susține că are nevoie urgentă de un autobuz nou. Autobuzul cu care s-a plimbat până acum...

Comentează