Elevii sunt din ce în ce mai inventivi atunci când vor să treacă BAC-ul fără să învețe. Potrivit Centrului Național de BAC, unul dintre elevii de la Prometeu a fost prins copiind cu ajutorul ochelarilor Google Glass. Supraveghetorii le-au povestit redactorilor moldovesti.info ca li s-a părut ciudat când și-au dat seama că elevul vorbește singur.

”Spunea troll, kroll sau scroll, nu am înțeles prea bine, apoi spunea stop. Vorbea cam tare și i-am atras atenția că îi deranjează pe ceilalți. Pe la jumătatea examenului a început să lovească ochelarii. Abia atunci ne-am prins că e ceva în neregulă cu ei. Când i-am pus pe nas, ne-am dat seama că copia”, a spus supraveghetorul Leonea Știubei.

Elevul de la liceul Prometeu, Daniel Gaburici, se plânge că ochelarii l-au costat 10 mii de euro și îi cere acum înapoi de la supraveghetori. Se jură că nu a copiat cu ei și că doar stătea pe odnoklassniki ca să se destindă în timpul examenului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/BAC-Google-glass-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/BAC-Google-glass-copy-150x150.jpgadminSocial
Elevii sunt din ce în ce mai inventivi atunci când vor să treacă BAC-ul fără să învețe. Potrivit Centrului Național de BAC, unul dintre elevii de la Prometeu a fost prins copiind cu ajutorul ochelarilor Google Glass. Supraveghetorii le-au povestit redactorilor moldovesti.info ca li s-a părut ciudat când și-au...

Comentează