zombie-morti-cimitire-za-gandona-copy

Igor Dodon poate fi considerat pe bună dreptate un președinte al tuturor. Doar că este președintele tuturor transnistrenilor, găgăuzilor și câțiva ruși, dintre care, foarte mulți morți. După ce au luat la cercetat listele electorale în baza cărora au votat transnistrenii, observatorii independenți au descoperit ceva curios: pentru Igor Dodon au votat 100 de mii de transnistreni morți.

”Noi l-am descoperit chiar și pe generalul Lebedev în listele electorale. Deși, săracul, doarme de câțiva ani buni somnul de veci. Am verificat să vedem dacă a votat. Da, a semnat și a și votat. Evident, a votat pentru Igor Dodon. Din păcate nu putem să anulăm votul. Comisia Electorală de la Tiraspol se jură că stafia lui Lebedev a intrat în cabina de vot și a aplicat ștampila de vot”, a declarat observatorul independent din Suedia Furt Fraudsson.

Igor Dodon susține însă că toți transnistrenii au dreptul să-l voteze, chiar și cei morți, iar Constituția nu le interzice decedaților să intre în secțiile de vot și să-și aleagă candidatul preferat.

Între timp, preotul Bisericii Sfântul Putin de la Tiraspol, a anunțat că la alegerile Parlamentare, se pregătesc să voteze 3 milioane de transnistreni. A pregătit niște descântece foarte puternice care îl vor scula din morți până și pe Kotovsk.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Zombie-Morti-Cimitire-Za-Gandona-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Zombie-Morti-Cimitire-Za-Gandona-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon poate fi considerat pe bună dreptate un președinte al tuturor. Doar că este președintele tuturor transnistrenilor, găgăuzilor și câțiva ruși, dintre care, foarte mulți morți. După ce au luat la cercetat listele electorale în baza cărora au votat transnistrenii, observatorii independenți au descoperit ceva curios: pentru Igor...

Comentează