Soldati cu sapa de prasit

Soldații moldoveni au arătat că nu sunt mai prejos de soldații turci. Descendenți din Ștefan chlen Mare, ostașii noștri au anunțat că au organizat o lovitură de stat la Chișinău. Statul Majordom al Armatei a informat că ostașii au pândit momentul în care președintele Nicolae Timofti a plecat în concediu și au acționat.

Divizia motorizată de Prășitori de Munte și Batalionul de Arcași Marini au preluat sub controlul său mai multe puncte cheie ale statului Republica Moldova. 100 de soldați înarmați până în dinți cu praștii au ocupat beciurile de la Cricova. Aceștia au reușit să smulgă storojului Vanea Pianîi cheile din mâini. Alți ostași au ocupat cramele de la Purcari, dar și sediul Tutun CTC.

100 de mii de soldați au mers să ocupe și hotelul Nobil, însă au fost bătuți de armata de țuțici care păzesc sediului Coordonatorului Moldovei. Ca să se răzbune, soldații au prins-o pe Liuda Feodorovna Ghimpu și au bătut-o cu Mâna Moscovei în cap. Din păcate, în drumul lor, ostașii puciști au devastat mii de butci cu cafea, însă s-au stricat la burtă, pentru că laptele din cafea era corăslit. Așa că, în loc să ocupe sediul Guvernului, soldații au făcut un puci mai mare printre tufarii din jurul clădirii.

Nicolae Timofti s-a adresat poporului să iasă în stradă cu discursul care l-a făcut celebru: ”mac, mac, mac!” Supărați că președintele lor este în concediu în timp ce ei muncesc, sute de mii de moldoveni au ieșit să protesteze în centrele orașelor: Paris, Roma, Madrid, Moscova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Soldati-cu-sapa-de-prasit.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Soldati-cu-sapa-de-prasit-300x300.jpgadminPolitic
Soldații moldoveni au arătat că nu sunt mai prejos de soldații turci. Descendenți din Ștefan chlen Mare, ostașii noștri au anunțat că au organizat o lovitură de stat la Chișinău. Statul Majordom al Armatei a informat că ostașii au pândit momentul în care președintele Nicolae Timofti a plecat în concediu...

Comentează