Moldovenii din toată lumea sărbătoresc astăzi o zi importantă, ziua limbii. Aceștia se felicită reciproc cu binecunoscutul salut ”felicitări cu limba” sau ”cu limba pe tine”! Este ziua profesională a tuturor lingăilor. Potrivit datelor statistice oficiale, în Moldova avem foarte mulți lingăi, iar cei mai mulți lucrează la Publika WC.

De ziua lor profesională, lingăii de la Publika WC l-au lins și mai tare pe Plahotniuc. Aceștia susțin că sărbătoresc prin muncă asiduă și nici de ziua Limbii nu vor sta. Bleaggeri, anal-iști, jurnaliuște, toate aceste specii de lingăi au dat o raită și pe la fundurile politicienilor de opoziție, Andrei Năstase și Maia Sandu. De data asta nu au lins, ci au mușcat.

Nu sunt singurii lingăi care și-au sărbătorit astăzi ziua profesională. A fost zi importantă și la Șorhei sau la Bălți. Dacă șorheienii l-au sărbătorit pe Ilan Șor lingându-l pe plajă, bălțații au lins ecranele calculatoarelor pentru că Retardo Usatîi a făcut un live din toaletă de ziua Limbii.

Să nu-l uităm și pe Dodon, care de ziua profesională a Limbii a lins fotografia cu Plahotniuc, Rogozin și Putin.

Toți cei care au sărbători astăzi ziua profesională au asudat tare mult sub limbă. Pentru că este o muncă extrem de grea să-i lingi în fund pe toți idioții, noi, redactorii moldovesti.info, le urăm încă o dată ”Cu limba pe voi” și să vă rămână limba blocată între bucile celor pe care-i lingeți!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-fund.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-fund-300x300.jpgadminPolitic
Moldovenii din toată lumea sărbătoresc astăzi o zi importantă, ziua limbii. Aceștia se felicită reciproc cu binecunoscutul salut ”felicitări cu limba” sau ”cu limba pe tine”! Este ziua profesională a tuturor lingăilor. Potrivit datelor statistice oficiale, în Moldova avem foarte mulți lingăi, iar cei mai mulți lucrează la Publika...

Comentează