Promoție greu de refuzat pentru bărbații din Moldova, care le-au visat pe fetele din VIP Magazin, dar niciodată nu au avut bani pentru ele. Cu ocazia împlinirii a 11 ani de la înființarea revistei erotice, multe din fetele care au apărut dezbrăcate în VIP Magazin și-au oferit serviciile absolut gratuit.

”11 ani este o vârstă rotundă și vrem să le mulțumim tuturor bărbaților moldoveni care și-au bătătorit mâinile asupra revistei noastre. Până la urmă fetele au câștigat bani ușori și foarte mulți de pe urma revistei, dar nu toți masculii din Moldova au bani pentru serviciile lor. Vrem să le facem o surpriză”, a declarat Rodilca Ciorănică, redecolteul VIP Magazin.

VIP Magazin a declarat cu această ocazie că este cea mai importantă revistă pentru bărbați din Moldova și că a depășit în vânzări cunoscuta revistă Playboy. Mai mult, Universitatea Agrară a acordat Revistei premiul de excelență. Studenții de aici închiriază doar această publicație de la Biblioteca Universității.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/VIP-Magazin-prostituate-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/VIP-Magazin-prostituate-copy-150x150.jpgadminMonden
Promoție greu de refuzat pentru bărbații din Moldova, care le-au visat pe fetele din VIP Magazin, dar niciodată nu au avut bani pentru ele. Cu ocazia împlinirii a 11 ani de la înființarea revistei erotice, multe din fetele care au apărut dezbrăcate în VIP Magazin și-au oferit serviciile absolut...

Comentează